Mennyibe kerül?

cv
Nem titok: egy Európában gyártott új mobilház hozzávetőleg 5 millió forinttól indul.
Persze ugyanezek a mobilházak néhány éves használat után visszakerülve a piacra, már jóval olcsóbban, az új árához mérve, valamivel több, mint a feléért megvásárolhatók.

Az Angol Mobilházak Kft az országban egyedülálló módon – kiterjedt európai kapcsolatrendszerének köszönhetően – még ennél is kedvezőbb, már
1,5 millió forintos ártól
kínál és garantál valóban szép, megkímélt, használt mobilházakat!
Az ebbe az árkategóriába tartozó mobilházak – bár felszereltségükben szinte semmiben nem maradnak el a drágább kategóriájú házak mögött – általában nem téliesítettek, azaz csak idényszerű használatra alkalmasak.


Itt lép be segítőn, a „Remény Háza Program”!

Angol Mobilházak Kft, mint dinamikus vállalkozás, rendszeres jótékonysági megmozdulásokkal folyamatos példamutatásra törekszik, a kisvállalkozások társadalmi felelősségvállalásának tekintetében.
Tavaly ősszel a futballban tehetséges, de hátrányos helyzetű magyar gyerekek támogatására kidolgozott „Remény Labdája” programunkban adtunk jelentős egyösszegű támogatást, a KIDDY11 Futballutánpótlás és Tehetségkutató Portál számára.

Most újabb nagy öröm számunkra, hogy hosszas előkészületek után, kifejezetten az állami intézetekből távozó fiatal felnőttek számára, kidolgozhattuk a „Remény Háza” elnevezésű legújabb programunkat!

A program tudja, hogy a fiataloknak nem elég a számukra elérhető árkategóriában kínált idényszerű használatra alkalmas mobilház, hiszen ez lesz az első saját tulajdonú – de ami ebben az esetben még fontosabb – állandó otthonuk.

A program lényege, hogy szem előtt tartja az otthonteremtési támogatás mértékét, és – garantálva a folyamatos kínálatot – az ebből elérhető mobilházait profit képzés nélkül téliesítteti.

Mit is jelent ez?
Az Angol Mobilházak Kft, lemond a mobilházak téliesítéséből származó nyereségről, és anyagárban téliesítteti a program keretében kiválasztott házakat.
Így a hazai időjárási viszonyoknak is mindenben megfelelő, teljesen felszerelt, hőszigetelt, dupla ablakos mobilházakat kínál a lakásmegoldást kereső fiatalok számára, mindössze
1.690.000,- forintért!

FONTOS! Nálunk nincsenek apró betűs részek!
Ebben az árban már benne van az ÁFA, tartalmazza a komplett berendezést, valamint a mobilház kiszállítását, Magyarország területén bárhova.
A programban kínált mobilházak ebben a kategóriában kétség kívül a legolcsóbb, leghatékonyabb, és leggyorsabb megoldást jelentik a hasonló, vagy a hagyományos építkezési formákhoz képest.

Olvass tovább a mobilházakról, legyen neked is saját otthonod - takarítsd meg, és költsd arra, amire szeretnéd a havi albérleti díjat!




Vissza a „Mi is az a mobilház?” oldalra
Ugrás a következő „Mit kell tudni róla?” oldalra

cv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése